yiyelim guzelleselim
siteme hos geldiniz

Wednesday, November 01, 2006

Malzemeler;
yaklasik yarim kilo pirasa
2 tane orta boy havuc
yarim cay bardagi zeytinyagi
1 limon suyu
1 yemek kasigi nar eksisi
1 yemek kasigi pirinc
1 cay kasigi seker
1 tatli kasigi nane
tuz
su

Yapilisi;
Once zeytinyagini tencereye koyun.Hafif isindiktan sonra halka halka dogranmis pirasalari, havuclari, pirinci ilave edip 5 dk kadar kavurun.diger malzemeleri de ekledikten sonra suyunu ilave edip pisirin.Suyunu hafif cektikten sonra servise hazir demektir.
Afiyet olsun.

2 Comments:

  • merhabalar ,hoş geldin ..gulenay dan geldim sana ..hadi kloy gelsin ...sevgiler..FERHAN

    By Blogger Ferhanca, at 30 November, 2006  

  • Merhaba, çok severim pırasayı ama naneli hiç denememiştim.ellerine sağlık.
    Sevgiler...

    By Blogger yemek, at 05 January, 2007  

Post a Comment

<< Home