Malzemeler;
yaklasik yarim kilo pirasa
2 tane orta boy havuc
yarim cay bardagi zeytinyagi
1 limon suyu
1 yemek kasigi nar eksisi
1 yemek kasigi pirinc
1 cay kasigi seker
1 tatli kasigi nane
tuz
su
Yapilisi;
Once zeytinyagini tencereye koyun.Hafif isindiktan sonra halka halka dogranmis pirasalari, havuclari, pirinci ilave edip 5 dk kadar kavurun.diger malzemeleri de ekledikten sonra suyunu ilave edip pisirin.Suyunu hafif cektikten sonra servise hazir demektir.
Afiyet olsun.
yaklasik yarim kilo pirasa
2 tane orta boy havuc
yarim cay bardagi zeytinyagi
1 limon suyu
1 yemek kasigi nar eksisi
1 yemek kasigi pirinc
1 cay kasigi seker
1 tatli kasigi nane
tuz
su
Yapilisi;
Once zeytinyagini tencereye koyun.Hafif isindiktan sonra halka halka dogranmis pirasalari, havuclari, pirinci ilave edip 5 dk kadar kavurun.diger malzemeleri de ekledikten sonra suyunu ilave edip pisirin.Suyunu hafif cektikten sonra servise hazir demektir.
Afiyet olsun.
2 Comments:
merhabalar ,hoş geldin ..gulenay dan geldim sana ..hadi kloy gelsin ...sevgiler..FERHAN
By Ferhanca, at 30 November, 2006
Merhaba, çok severim pırasayı ama naneli hiç denememiştim.ellerine sağlık.
Sevgiler...
By yemek, at 05 January, 2007
Post a Comment
<< Home